8 åring dödar sin mormor, skyller på GTA IV

I torsdags så sköt en 8 årig pojke ihjäl sin mormor. Den 90 åriga gamla damen var pojkens huvudsakliga målsman och de hade en mycket kärleksfull relation.

Pojken sköt sin mormor i bakhuvudet när hon tittade på Tv och till polisen sade han att det inte var med meningen men polisen tror att det var avsiktligt. Vad låg då bakom hela incidenten? Jo tv spelet gta IV som den lilla pojken bara några minuter tidigare spelat på sin ps3.

Polisen kan inte veta säkert om just gta iv fick pojken att göra detta men det kan mycket möjligt vara det säger de. Pojken kan mycket väl ha blivit förvirrad av spelet.

Jag tycker detta är sjukt. Både det som hände men just saken att man låter en 8 årig pojke spela ett sådant spel. Jag spelade visserligen doom 3 när jag var runt 10-11 men det är väl olika från barn till barn och 8 års åldern är väl lite att ta i.
Sen verkar ju inte allt stå rätt till när en pojke bor hos sin mormor som är 90 år. Antingen hade pojken redan någon slags skada eller så var han helt enkelt inte redo för sådana spel...

Oavsett är det galet och nu kommer säkert en massa skrivas om detta och personer kommer antagligen försöka skrämma föräldrar och andra om hur farligt tv och data spel är. Som att vi inte fått nog med sådant rapakalja. Är man knäpp i huvudet är man det. Det är inte spelet i sig som gör det, vanliga personer ser skillnaden på verkligheten och låtsas världen. Även barn. Kanske inte om man är 2 år gammal men vid 8 borde man nog ha någon slags inteligens. Och har man mot förmodan inte det borde man ändå inte ha tillgång till spel som gta iv och andra våldsamma spel.

Varför kunde inte pojkens mormor ha köpt ett gameboy till den lilla grabben? Då skulle hon nog ha levt idag, stupid granny.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0