Batman: Arkham Origins samlarutgåva

Tredje delen i Arkham trilogin är snart här, om cirka två och en halv månad har spelet release och jag är grymt taggad. Älskade både Arkham Asylum och Arkham Ciry. Mycket tack vare den perfekta atmosfären, det superba stridssystemet, grafiken, musiken och extremt välgjort manus samt dialog från Marh Hamill som Jokern. 
 
Nu när det sista spelet i trilogin närmar sig känns det som fantastiska nyheter när man ser att spelet kommer få en saftig samlarutgåva som nu är uppvisad och kommer ligga på ungefär 80 dollar. Vilket borde motsvara 800 kronor i sverige, men som antagligen kommer bli mer. Det är alltid så, vilket jag tycker är både dumt och störigt. Just nu är ju dollarn låg och svenska kronan hög, vilket borde betyda att samlarutgåvan av Origins borde ligga på mindre än 800 kronor. Men det kommer säkert bli typ 900-1000. Vi får se, jag kommer antagligen införskaffa det oavsett.
 
En av de bästa samlarutgåvorna var The Last of Us där man fick med ett "skin" till sin handkontroll, samt en urläcker bok med bilder från spelet i jättesnygg design. Samt var själva samlarutgåvan i ett slags survival kit som liknar lite det man har i spelet. Dock var det för stort för att smälta in bland alla andra spel och själva fodralet man fick med var mycket snyggare än det vanliga men litet och utan att ha namnet på spelen på sidan. Det var lite irriterande och gjorde nästan så man hade hoppats att det vanliga fodralet låg med eller att man inte ens köpte samlarutgåvan. Men samtidigt var det lite nyskapande och inte likadant som det mesta annat man ser. 
 
Arkham Ciry utgåvan var också rätt najs och mer stilren. En steelbook med härlig design och en stor joker på baksidan, det räcker. I sista trilogin om Batman så tar de dock allt till högre höjder och släpper som sagt ett redigt smarrigt bakverk. Lite som just nämnda last of us, men med lite mer stil och mer klassiskt fast på ett bra sätt. Plus ska man få med en staty. Att hela kalaset bara kostar 80 dollar är förbluffande, men här i Europa får vi säkert betala tvåhundra kronor mer, medan de feta amerikanerna hånflinar bakom sin skärmar.
 
Jag är taggad, är du? 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0