Nintendo 2ds?

En underbart rolig grej har dykt upp. Nintendo har lagt upp en video på en kommande (hoppas inte) bärbar konsol  som kommer ha det finfina namnet Nintendo 2ds. Det är en 3ds utan 3d funktionen. Det är lika dumt som det låter. Kanske hade det varit lite bra om 3ds ALLTID hade 3d funktionen igång. För det hade ju varit ganska störigt och batteritiden är kortare om man spelar i 3d hela tiden. Dock är ju fallet annorlunda då man kan välja om man vill ha igång funktionen eller inte. Alltså är en 3ds både det en 2ds är och mycket mer. Den är snyggare dessutom, 2ds ser ut som skit!
 
Så vad tänkte Nintendo? Släppa en "ofarlig" maskin som barn kan spela utan 3d funktionen, som säkert kommer smälta deras hjärnor, eller ville de bara tjäna extra pengar? De kommer nog att misslyckas rätt brutalt då om inte maskinen kommer ligga på typ 100 riksdaler..
 
Jag hoppas detta är ett skämt precis som jag tror många andra också hoppas på. Om det mot förmodan är sant så ska det bli att spännande att se hur många som införskaffar en 2ds. Kanske några tokiga japaner som samlar på allt som har med Nintendo att göra. Skulle någon annan köpa maskinen blir jag förvånad. Vill man ha en 2ds som dessutom ser bättre ut, kan man ju likaväl köpa den mycket bättre Nintendo 3ds. Som också har en 3d funktion, vilket ibland kanske är påfrestande men ofta fungerar bra och kan ge en lite extra touch. 
 
Suck aså.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0