Dagens köp

Idag har jag köpt New Super Luigi U. till Wii U. 
 
Efter jobbet stack jag iväg med Felicia och köpte spelet vi båda sett fram emot sedan vi spelat klart och samlat allt i New Super Mario Bros U.
 
Än så länge har vi kört ungefär 2 världar och lite in på den tredje. Det är lika kul som Mario spelet till Wii U men lite tråkigt att världarna och bossarna är samma i stort sett. Banorna är visserliggen annorlunda men hade velat ha ett spel som känns mer som ett helt nytt från grunden istället för ett spel som känns mer som ett tillägg (dlc). 
 
Konceptet känns igen och älskas och Felicia kan använda gamepaden och göra plattformar som hon tycker så mycket om. Det är en bra grej som kan hjälpa en att komma åt svårare mynt och gömda ställen. Fast ibland får man klara sig själv utan plattformarna, det går bra men Luigi kan vara lite småjobbig. T.ex. glider han mer och är lite mer klumpig. Fast å andra sidan så kan han hoppa högra, längre och vara någon sekund längre i luften genom att sprattla med sina ben. 
Spelet är svårare och banorna är kortare med betydligt kortare tid att ta sig igenom. Man kan tänka sig att det är lätt då banorna kortats ner avsevärt men det blir ändå väldigt svårt om man ska samla allt! 
 
Mer info om spelet lär komma och när det är avklarat kommer en ordentlig recension upp här på bloggen! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0