Uppkommande spel 2013 (mina favoriter)

1.  New Super Luigi U
 
Jag spelade klart New Super Mario Bros U för bara några dagar och jag älskade det. En recension finns här på bloggen redan och jag ser väldigt mycket fram emot detta spel också. Det är nämligen Luigis år och därför får han ett helt eget spel. Världarna och upplägget är samma som i New Super Mario Bros men nu tar vår gröna rörmokare rollen som hjälte och Mario får istället ställa sig i skuggan. 
 
 
 
2. Rayman Legends
 

Bara kolla på videon nedan så fattar ni varför jag taggar. Det verkar så charmigt och bra, älskar musiken med och hur spelet är uppbyggt. Det är lika simplt som Mario och precis lika kul. Ska bli spännande att spela det på Wii U med gamepaden. Föregångaren Rayman Origins spelade jag på ps vita och det var väldigt imponerande. Hoppas på en liknande spelupplevelse denan gång!
 
 
 
3. Batman: Arkham Origins
 

En av de bästa trailers jag sett. Sjukt snygg, välgjord och påkostad. Detta är slutet på Arkham trilogin och jag kan inte hjälpa att fälla en tåre. Men allt tar sitt slut och jag hoppas detta gör det med dunder och brak. Batman har verkligen blivit bättre med åren, både på film och tvspel. De två föregående spelen var grymma och detta kommer nog bli minst lika bra. 
Checka in den råkokta officiela
 
 
4. Watch Dogs
 

2013 kommer bli ett bra år för spelvärlden. Många stora titlar är på g och en av de största är Watch Dogs. Grafiken ser underbar ut, framförallt till next gen konsolerna xbox one och playstation 4, och det känns bara sjukt bra. Hypen kunde inte vara mycket större och det skrivs om spelet överallt. 
Finns mycket att säga men det räcker ni tar en titt på trailern så kommer det hänga saliv ur mungiporna. 
 
 
 
5. Destiny
 

Bungie har övergett Halo och tar sig nu an något helt nytt, nämligen Destiny. Ett spel mest avsedd att spela med vänner eller via nätet. Ett öppet stort spel fullt med uppdrag och saker att göra. En värld som förändras och aldrig är sig lik när man sätter sig ner för att spela en stund. En värld som är precis som vår i tid. Det blir dag, det blir natt. 
Vid första anblick kändes det som en blanding av Halo, Borderlands och World of Warcraft. Antagligen får de flesta olika tankegångar när de ser skymtar från spelet, men oavsett har Bungie fått mig på fall än en gång. Det må inte vara Master Chief men ett av årets bästa spel kan mycket möjligtvis vara Destiny. Fast konkurenter som Watch Dogs och Gta V står också runt hörnet. Och The Last of Us får vi inte glömma.
 
 
 
6. Infamous Second Son
 

Älskade Infamous ett och två. De föll mig i smaken. Simpelt, roligt och mycket att göra. Att bara springa runt och döda folk med elektriska krafter, hoppa runt och klättar på byggnader. Jag gillade det och för mig kändes det bättre än många sandlådespel, även gta (bring it on haters). Infamous 3 har man inte sett så värst mycket gameplay av, men det är en helt ny generation och lyckas de utveckla allt det som redan gjorde bättre än bäst i tvåan, så kommer Infamous Second Son bli en solklar favorit. 
 
 
 
7. Donkey Kong Country: Tropical Freeze
 

Om ni sett min lista på bästa Super Mario karaktärer så vet ni att jag älskar den stora gorillan. Han är en störtskön lirare. Fast nu måste jag erkänna en ganska pinsam sak, jag har aldrig spelat ett enda plattformspel med Donkey Kong i huvudrollen. Det är faktiskt ganska galet med tanke på hur mycket spel jag faktistk spelar, men det blev aldrig ett köp av Doney Kong Country Returns till Wii och tidigare Nintendo konsoler hade jag inte direkt värsta samlingen till. Egentligen har jag inte haft så många av Nintendos konsoler så det är kanske logiskt att man bara spelade typ Mario Kart.
Men trailern till näst Donkey Kong verkar sjukt awesome och underhållande. Felicia och jag kommer spela det mycket tillsammans, det vet jag redan nu. Denna gång ska det bli Donkey Kong och för att gottgöra alla gånger jag missat köpa hans spel, så blir det ett köp på releasen.
 
 
 
8. Super Mario 3D World
 

Jag gillar Mario spel och detta påminner lite av en blandning av Mario Bros och Super Mario Galaxy. Fast Galaxy är nog bättre men får vi inte en trea i den serien får vi nöja sig med dessa titlar. Det är inte fy skam heller, om det är något man alltid kan lita på så är det ett klassiskt plattforms äventyr med Mario.
 
 
 
9. GTA V
 

I mitt förra inlägg skrev jag lite kort om mina tankar om gta. Som sagt är det ingen jättefavorit, iaf inte gta iv (än en gång sorry) men jag tror att detta kommer bli bättre. Mer i min smak så att säga. Nu får man ju välja mellan tre karaktärer plus att grafiken verkar vara ganska rejält förbättrad. Vi får se, men det blir nog ett köp vid lansering. Egentligen mest bara för ha det. Annars kommer folk bara klaga och säga att man måste ha gta V för att vara en riktig gamer. Yeah right. Jag har över 200 tvspel, tror nog jag kvalificerade mig som gamer för ett bra tag sedan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0