Tre Mästervärk!

Det finns bra spel och det finns dåliga spel. Det finns även hemska spel och så finns det mästervärk, 10/10 spelen. Spelen du älskar, spel du aldrig kommer glömma, spel som får dig att fälla en tåre. Nu ska jag prata om tre riktiga mästervärk, tre spel som enligt mig är några av de bästa spelen någonsin. Dessa spel är underbara och tre absoluta favoriter, alla kategorier. 

Så nu kör vi! 


1. The Last of Us
Vad kan jag säga som inte redan har sagts? Har både recenserat spelet och haft det i min topp 10 lista för 2013 där det givetvis kom etta. Detta spelet är så underbart, fantastisk story, fantastiska röstskådespelare, fantastisk design, fantastisk kristallklar bild, fantastiska miljöer, fantastiska detaljer, underbar kemi mellan huvudpersonerna Ellie och Joel, grymt fina och känslosamma filmsekvenser, sjukt härlig kontroll, ashäftiga zombies, coola bossfights, awesome slut, riktiga sjuka twists och ja jag kan gå vidare hur länge som helst. I think you get the point. Spelet är ett mästervärk. 10/10

2. Heavy Rain
 Detta spelet strålande rakt igenom, ett av de bästa spelen jag kört med så mycket känsla. Visst finns det några småbuggar men vem bryr sig när spelet är så jävla bra som detta? Grafiken och designen är makalöst bra även idag, storyn är extremt fängslande och man slungas in i något helt galet sjukt underhållande och spännande. Det är sorgiligt och fullt av överaskningar. Hela spelet är som en film du får uppleva, men alla val tas av dig. Du väljer hur det ska sluta, vem ska överleva och vem ska dö? Och sen så blir det även nakenscener och toabesök. Som verkliga livet helt enkelt, fast med en seriemördare hack i hälarna. 
Man spelar som fyra olika personer och allting är så sjukt genomtänkt och fungerar perfekt. Det finns över 20 olika slut och kom ihåg barn, ta inte emot ballonger från främmande clowner i köpcentrum.
Betyg? 10/10 givetvis
 
3. Super Mario Galaxy 2
 Första Super Mario Galaxy var svinbra, när det kom var det det absolut bästa spelet till Wii. Sedan kom tvåan och omg. Super Mario Galaxy 2, eller förkortat SMG2, var amazing. Det tog allt det grymma från ettan och gjorde det ännu bättre. Även om det var till Wii och inte ens hade hd, så var det faktiskt rätt snyggt. Kontrollen var perfekt och alltind kändes smidigt. Banorna var underbara och så varierande, man kunde göra så mycket. Allting var fyllt med glädje och kärlek. Yoshi var ett nytt inslag i tvåan och ja vem älskar inte Yoshi? Här var han ännu bättre i ett stort öppet 3d äventyr. Detta spelet var som ett modernt Super Mario 64 fast i min smak 10 gånger bättre, minst! Bossfighterna var fantastiska, alla extrabanor var underbara och allt extra man kunde göra var verkligen körsbäret på toppen av den där goda kakan man älskar.
Och när man var klar med själva story läget, så började spelet på riktigt. Då kunde man gå tillbaka till alla världar och planeter och samla mer stjärnor och annat kul. Banorna blev svårare, man kunde spela som Luigi och tillslut var man redo för den ultimata utmaningen: Grand Challange something. Det var pisssvårt.
Spelet var som en fröjd för hela kroppen, hjärtat, själen och hjärnan. Betyget kommer också bli en fröjd: 10/10
 
 
VIlka spel ligger dig närmast om hjärtat? Vilket spel kan du aldrig glömma? 
o kom ihåg att preumerera på min snapchat kanal: jagharswag1995

timtamma out 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Queen L

Håller fan med dig tamma, dom två första är lätt guldvärda och kan spela hela tiden, om jag inte fastnar lel, och ville inte att HR skulle ta slut men d gjorde d och slutet var mindblowing. Sjuk du e

Svar: Ja fan, hr och lou är svinbra!! du är också sjuk, ha dee
Tim Ohlsson

2015-01-22 @ 23:35:47
Postat av: AnnaReilmH

10 million users
The average daily turnover at Binance, which was launched just a year ago, is about $ 1.5 billion. The number of users of the platform has increased from 2 million, which were at the beginning of the year, to 10 million today, according to Bloomberg. Join the successful ...[url=https://www.youtube.com/watch?v=ZbN4H3RrcKM]Binance registration[/url]

2018-09-01 @ 22:24:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0